CCV Nederland

CCV Nederland

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld is altijd in beweging wat oa. te merken is aan gebruikte technieken, regelgeving en de voorkeuren van consumenten. Met jarenlange ervaring als marktleider in de branche maakt CCV hier goed gebruik van. Zij zetten kennis en kunde om in doelgerichte oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit is terug te zien in hoogwaardige betaaloplossingen en uitstekende service.

Veilig en vertrouwd

Een snelle en correcte afhandeling van uw transacties is van essentieel belang. CCV neemt hierin altijd haar eigen verantwoordelijkheid en draagt zorg voor een snelle verwerking. Hiernaast zijn zij gecertificeerd volgens strikte (inter)nationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Een veilig gevoel !

Mensgerichte oplossingen

Door het contact dat ccv onderhoud met ruim 137.000 klanten merken zij snel behoeftes op en kunnen snel inspelen op actuele trends. Zo is betalen met de smartphone gemeengoed geworden en betalen we vaker dan ooit contactloos. Digitaal betalen neemt steeds verder toe, wat vraagt om complexere betaaloplossingen voor klant en ondernemer. CCV neemt deze behoefte uitermate serieus en zoeken voor u een totaaloplossing op maat.

Dit doen zij immers al vele tientallen jaren. Naast de levering van betaalautomaten en de afhandeling van transacties kunnen zij ook zorg dragen voor service op locatie en de levering van pin accessoires.

ccv-nederland_nl