Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een beschermhoes ?

  Een V400m beschermhoes beschermt uw pinautomaat tegen schade. Het siliconen beschermhoesje geeft extra grip en helpt hiermee ongelukken te voorkomen. De pinautomaat hoes is gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Uitermate handig voor ondernemers die flexibel zijn en niet vast zitten aan 1 locatie.

 • Welke kleuren zijn er beschikbaar ?

  Omdat elke onderneming anders is zijn er diverse kleuren kleuren beschikbaar. Op deze manier kunt u V400m beschermhoes kiezen die past bij uw onderneming. Op aanvraag zijn er ook andere kleuren te leveren. Dit is mede afhankelijk van het gewenste aantal pinautomaat hoesjes.
  De Verifone V400m Case is beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

  Blauw
  Lichtblauw
  Grijs
  Zwart
  Rood

 • Wat kost een pinautomaat beschermhoes ?

  De V400m beschermhoes kost €34,95. Echter, als u meer aantallen afneemt dan profiteert u van een extra korting. Zo ontvangt u bij aankoop van 10 stuks een korting van 10%. Deze korting loopt verder op naarmate de aantallen stijgen. Neem voor een persoonlijke offerte gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

 • Hoe vervang ik een V400m beschermhoes ?

  Het vervangen van de V400m beschermhoes is erg makkelijk en is binnen enkele seconden gedaan. Haal de pinautomaat voorzichtig los aan de achterkant van de beschermhoes. Dit kan wellicht stroef verlopen aangezien het pinhoesje niet glad is. Met een beetje wrikken zult u merken dat u het pinapparaat losser komt te zitten waarna u deze er vanaf kunt halen.

 • Is de V400m beschermhoes universeel ?

  Nee. De Verifone V400m beschermhoes is op maat gemaakt en alleen geschikt voor dit model. Als u een andere betaalautomaat heeft zoals de Verifone Vx680 dan zijn hier aparte pinhoesjes voor verkrijgbaar. Bekijk al onze beschermhoesjes in de webshop.

 • Van welk materiaal is de beschermhoes gemaakt ?

  De Verifone V400m beschermhoes is gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam siliconen. Het voordeel van een siliconen beschermhoes is oa. zijn stootbestendige karakter en het feit dat deze herbruikbaar is. Hiernaast is hij makkelijk schoon te maken en kan hij gerust gewassen worden onder de kraan.

 • Kan de beschermhoes voorzien worden van mijn eigen logo ?

  Ja. In samenspraak met Pin Accessoires kan er een beschermhoes gemaakt worden voorzien van uw eigen logo. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 • Zit er garantie op een V400m beschermhoes ?

  Ja. Naast de wettelijke bedenktijd van 2 weken ontvangt u bij Pin Accessoires standaard 2 maanden garantie.

 • Wanneer kan ik mijn beschermhoes verwachten ?

  Als u een pinautomaat beschermhoes voor 16:00 online heeft besteld dan wordt deze de volgende dag al geleverd. Al onze bestellingen worden op de dag van aankoop verzonden met DHL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: