Betaal met Payconiq bij ICI Paris

Betalen met Payconiq nu mogelijk bij ICI Paris XL

De Parfumerieketen ICI Paris XL heeft een primeur op betaalgebied te pakken. Sinds afgelopen week is het nu ook mogelijk betalingen te maken d.m.v de betaalapp Payconiq. Met Payconiqis het nu al mogelijk betalingen tussen gebruikers onderling te versturen maar nu dus ook voor winkeliers aan de kassa.

Betalen met QR code

Het betalen met Paqconic gaat via de App. Normaal gesproken word er bij het starten van een transactie een signaal gestuurd naar de pinpad waarna het bedrag zichtbaar word voor klant. Hierna kan de klant de betaling afronden zoals normaal. De pincode word ingevoerd en er word op OK gedrukt ter bevestiging. In het geval van een contactloze betaling hoeft de pincode niet ingevoerd te worden maar alleen de pas op de terminal gehouden te worden ter afronding.

Met Payconiq gaat de betaling net iets anders.
1. De winkelier voert de betaling in en stuurt deze naar het klantgedeelte ter bevestiging.
2. Op het klantgedeelte ziet de gebruiker een QR code die gescand kan worden met de Payconiq App.
3. De betaling word geautoriseerd en teruggestuurd naar de kassa.
4. De betaling is voltooid.

Voor het gebruik van de Payconiq App betalen consumenten geen extra tarief. Voor winkeliers wordt er een scherp tarief per transactie gerekend.

Betalen met QR code

Payconiq word in België reeds gebruikt door tienduizenden winkeliers. In Nederland kunnen consumenten Payconiq gaan gebruiken ongeacht de bank waar men is aangesloten. Deze nieuwe betaalmethode is vanaf de lancering ondersteund door diverse banken waaronder: ING, Rabobank, ASN, Regiobank en SNS.

ICI PARIS XL laat weten erg trots te zijn dat zij de eerste Nederlandse keten zijn die gebruik van Payconiq ondersteund. Payconiq is te installeren op zowel de Iphone als Android toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: