Verifone betaalautomaat aanschaffen

Back to Blog

Verifone betaalautomaat aanschaffen

Wilt u een verifone betaalautomaat aanschaffen en weet u niet waar u op moet letten ? Dan hebben we hier een aantal tips voor. Het is allereerst natuurlijk verstandig om te bedenken waar u de betaalautomaat voor gaat gebruiken. Heet u bijvoorbeeld een fysieke winkel en heeft u geen bezorg service dan is een mobiele betaalterminal waarschijnlijk niet niet nodig.

Welke producten gaat u verkopen ?

Het is handig als u al weet welke producten u gaat verkopen alvorens u een pinautomaat gaat aanschaffen. Als u alleen producten gaat verkopen vanuit uw winkel dan kunt uw een mobiele pinautomaat als van het lijstje afschrapen. In dit geval kunt u beter kiezen voor een vaste betaalautomaat zoals een verifone vx570 met een Pinpad. Over het algemeen werkt dit prettiger voor de ondernemer maar ook voor de consument.

verifone-pinpad-aanschaffen-300x200Door het gebruik van een pinpad hoeft de klant alleen maar de transactie goed te keuren door op OK te drukken. U houd het klanten en beheerdersgedeelte gescheiden en heeft hierdoor beter overzicht. Hiernaast kunt u gebruik gaan maken van een kassakoppeling wat u tijd bespaard. Gaat u een verifone betaalautomaat aanschaffen ? dan is het waarschijnlijk verstandig te beginnen met een instapmodel zoals een verifone vx570 of een verifone vx520.

Heeft u al een verifone merhant gedeelte ? Dan kunt u gebruik maken van diverse pinpads van verifone die geschikt zijn voor de vx570. Let op: Voor de verifone vx810 en de verifone sc5000 verlopen binnenkort de certificeringen. Het is dus verstandig om niet te lang te wachten met het overstappen van betaalterminal. Wilt u contactloos betalen gaan aanbieden ? Lees hier dan meer over de contactloos betalen aanschaffen.

Vast of mobiel pinnen

Ieder ondernemer is ander en iedereen stelt andere eisen aan zijn betaaloplossing. Wij maken onderscheid in twee categorieën. Een mobiele betaaloplossing of een vaste toonbank opstelling. De kenmerken van deze groepen zijn.

Mobiele betaaloplossing
1. Tot deze doelgroep behoren: Taxichauffeurs, bezorgers, Cafe’s, Restaurants of marktkoopmannen.
2. Deze doelgroep wilt mobiel en niet gebonden aan een vaste locatie zijn.

Vaste betaaloplossing
1. Tot deze doelgroep behoren: Retailwinkels, Tankstation, Ketens, Supermarkten, kleine zelfstandigen
2. Deze doelgroep kiest vaak voor gebruikersgemak d.m.v een pinpad en omloopsnelheid.
3. Kassakoppeling mogelijk.
4. Snellere verbinding middels ethernet.
5. Geen bijkomende sim kosten voor het gebruik van GPRS.

Verifone betaalautomaat aanschaffen

Als u weet welk type betaalautomaat u wilt aanschaffen kunt u onze pagina met modellen de pin kiezen die bij u past. Wilt u een bijvoorbeeld een nieuwe pin aanschaffen of kiest u liever voor een tweedehands pin. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en budget.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Blog